Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΨΑΞΑΜΕ,,,,,ΒΡΗΚΑΜΕ.....Η END και το χρέος: Εσείς τι θα κάνατε αν είχατε $650 δισεκατομμύρια;



Τα συνεχιζόμενα ανδραγαθήματα του γιατρού Μανόλη Λαμπράκη και της οργάνωσης END (End National Debt) που έχουν θέσει στόχο «την εξάλειψη του ελληνικού και κυπριακού χρέους» (και όχι μόνο), έχουν δυστυχώς φέρει σε δύσκολη θέση την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα, της οποίας η σοβαρότητα διακυβεύεται. Μπορεί μεν ακόμη κι αυτοί που αρχικά τους έδωσαν βήμα (TV CRETA, «Εθνικός Κήρυξ») τώρα τους αμφισβητούν, υπάρχουν όμως αρκετοί μέσω διαδικτύου που αναπαράγουν δηλώσεις και συνεντεύξεις του γιατρού κι άλλων, μεμφόμενοι μάλιστα όσους από απλή ντροπή απλά σιωπούν.
Εσχάτως ο γιατρός Λαμπράκης έδωσε νέα συνέντευξη στην TV Creta (http://www.youtube.com/watch?v=2zWCEgL1u0I) όπου είπε μεταξύ άλλων ότι «στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίχτηκαν στο Τορόντο του Καναδά δύο λογαριασμοί, στο consortium τραπεζών Diamond and Diamond Banking Group. Κατατέθηκαν για την Ελλάδα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και 50 δισ. για την Κύπρο».
Ο κ. Λαμπράκης παρουσιάζει τους λογαριασμούς ως custodian accounts, κάτι που συμφωνήθηκε από την END και τον κ. Αρτέμιο Σώρρα (που πέραν των τρισ. που διαθέτει από τις μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής» έχει και κάποια άλλα τρις. σε αμερικανικά ομόλογα και παρόλα αυτά δεν είναι ακόμη γνωστός ως ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη μας!!!).
Το ποσό αυτό υποτίθεται είναι σε ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου. Τα οποία ως γνωστόν είναι αξιόγραφα (τίτλοι), άρα δεν κατατίθενται σε τράπεζες ως μετρητά. Έχουν ενσωματωμένο τον τόκο, μεταβιβάζονται, προεξοφλούνται, εξοφλούνται, υποθηκεύονται, έχουν απόδοση, αλλά ΔΕΝ κατατίθενται σα να είναι μετρητά. Μπορούν να φυλαχθούν εκεί έναντι αντιτίμου (το ίδιο θα μπορούσε και με οποιοδήποτε αντικείμενο σε μία τραπεζική θυρίδα), αλλά δεν αποτελούν μετρητά. Δηλαδή ρευστό (cash). Ούτε ενδιαφέρει την τράπεζα που τα φυλάσσει τι είναι (αν είναι αληθινά ή πέτσινα), αφού δεν έχει κάνει η ίδια την αγορά τους και απλά θα επιστρέψει σύμφωνα με τους όρους του εντολοδόχου, αυτό που της δόθηκε προς φύλαξη.
Εν προκειμένω, αν κάποιος προσκόμιζε ένα «έγγραφο» του «κονσόρτσιουμ» ότι του δόθηκε προς φύλαξη «ποσό» 650 δισ., δεν αποτελεί απόδειξη! Χρειάζεται πιο επίσημη και ανεξάρτητη επιβεβαίωση που να πιστοποιεί ότι όταν πρόκειται για πραγματικά ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου.
Αυτό είναι και το πρώτο ερωτηματικό της αξιοπιστίας των όσων δήλωσε ο κ. Λαμπράκης.
Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά το «κονσόρτσιουμ» – όπως το αποκάλεσε – των τραπεζών στο οποίο έγινε η κατάθεση, το Diamond and Diamond Banking Group. Και παρακαλώ όποιον γνωρίζει τη διεύθυνση, το τηλέφωνο, ή κάποια άλλη πληροφορία που να πιστοποιεί την ύπαρξη αυτής της “κολοσσιαίας” τράπεζας η οποία  δέχθηκε πρόσφατα την κατάθεση των $650 δισ. να τα προσκομίσει για να κάνουμε ρεπορτάζ.
Ψάξαμε στον κατάλογο των τραπεζών του Καναδά, ψάξαμε στην Τράπεζα του Καναδά (Κεντρική Τράπεζα), ψάξαμε ακόμη και στον «Χρυσό Οδηγό» του Οντάριο. Δεν υπάρχει καταχωρημένη πουθενά τέτοια τράπεζα.
Το πρώτο δημόσιο στοιχείο που αρχικά βρήκαμε αφορούσε κάποιον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group, Το ανακαλύψαμε σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission)(http://www.osc.gov.on.ca/en/Proceedings_rad_20090921_prosporex.htm), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009) . Ωστόσο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια ακριβώς η εμπλοκή της DIAMOND στην υπόθεση. Όταν πάντως αυτή έληξε τo 2011 και καταλογίστηκαν βαρύτατες ευθύνες στην Prosporex), η Diamond δεν κατονομαζόταν πουθενά.
Στείλαμε ηλεκτρονικό μήνυμα στον κ. Diamond της END αν είναι ίδιο πρόσωπο με τον Anthony Diamond της DDMBG, χωρίς να λάβουμε απάντηση.
ΚΑΡ.ΦΙ.
«Διαμάντια»  «ομόλογα και «αξιόγραφα»
Στις 5 Σεπτεμβρίου η καναδική υπηρεσία μετάδοσης πληρωμένων καταχωρήσεων CNW (κάτι αντίστοιχο με την αμερικανική PRNEWSWIRE) έκανε ανάρτηση με τίτλο “USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years”. (http://www.newswire.ca/en/story/1030629/usd-50-billion-dollar-sovereign-loan-to-the-republic-of-cyprus-for-100-years)
Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Anthony Diamond, Governor Canada Bureau της οργάνωσης END, με ηλεκτρονική διεύθυνση 4ellinismos@gmail.com .
Υποθέτουμε (αν και δεν είμαστε βέβαιοι) ότι ίσως πρόκειται για τον ίδιο Anthony Diamond της Diamond and Diamond Merchant Banking Group.
Δεν τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξέρουμε καν αν είναι Ελληνας. Από κάποια διασταύρωση δικαστικών αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Οντάριο, υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο. Σε κάποια απόφαση τα έγγραφα τον εμφανίζουν ως ιδιοκτήτη εταιρείας (Diamond and Diamond) που ασχολείται με στεγαστικά δάνεια. Μια ιδέα μπορεί κανείς να πάρει από αυτή την απόφαση (http://canlii.ca/en/on/onsc/doc/2011/2011onsc4457/2011onsc4457.html), ενώ στον ίδιο επίσημο ιστότοπο υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες αποφάσεις για το ίδιο άτομο.
Ψάχνοντας ωστόσο περισσότερο στην ιστοσελίδα των ανωτάτων δικαστηρίων του Καναδά http://www.canlii.org/en/on/onsc/, βρήκαμε μία υπόθεση που έχει αρκετές ομοιότητες (τουλάχιστον με βάση τα διεκδικούμενα ποσά) με τα δισεκατομμύρια που έχουν υποτίθεται «κατατεθεί» στην DDMBG.
Στην υπόθεση αυτή, ο Anthony Diamond και ο «όμιλος» Diamond Companies και η Diamond + Diamond Merchant Banking Group διεκδικούσαν από την εταιρεία Actherm Companies (δραστηριοποιείται στην Τσεχία) ποσό 185,160,000 ευρώ, γιατί δήθεν αυτή αθέτησε συμφωνία να αγοράσει από την Diamond αξιόγραφα της Union Capital Finance Corp, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα της μεταπωλούσε αργότερα με κέρδος για την Diamond 72 εκ. δολαρίων.
Η ανάγνωση της απόφασης του δικαστή προσφέρει αρκετές χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το πώς η Diamond «έδεσε» την Actherm με εγγυήσεις και με καθορισμό «επιδιαιτητή» o οποίος θα επίλυε δεσμευτικά τις όποιες διαφωνίες. Ο δικαστής εκδίδοντας απόφαση υπέρ της Actherm, χαρακτήρισε «φάρσα» αυτού του είδους την επιδιαιτησία και βέβαια απέρριψε την αγωγή της Diamond.
Οι λόγοι που η Actherm επικαλέστηκε για να μην προχωρήσει την συναλλαγή ήταν:
Α) Ο κ. Diamond δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τους όρους του μνημονίου που είχαν υπογράψει στις 21/1/2005 (Funding Template Memorandum).
Β) Τα «αξιόγραφα της UFC ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DDMBG (Diamond) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.
Γ) Ο κ. Diamond και η Diamond Companies ουδέποτε είχαν την πρόθεση ή την χρηματοπιστωτική ικανότητα να ολοκληρώσουν τη συμφωνηθείσα χρηματοδότηση της Actherm Companies.
Στην απόφαση διαβάζουμε ακόμη η Diamond δεν κατέθεσε στοιχεία τα οποία να δείχνουν ότι α) κατέβαλαν στην Actherm Holding 500 εκατομμύρια ευρώ και β) ότι τα αξιόγραφα της UFC δεν είναι τίποτε άλλο παρά άνευ αξίας δημιουργήματα του κ. Diamond και των Diamond Companies.
Εμείς απλά παραθέτουμε αυτά τα στοιχεία, παρότι – επαναλαμβάνουμε – δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι αν ο «κυβερνήτης Καναδά» της END, Anthony Diamond, είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό της υπόθεσης της δίκης με την Achtherm κι αν η DDMBG είναι η ίδια με το «κονσόρτσιουμ τραπεζών» Diamond and Diamond Banking Group, στο οποίο οι κ.κ. Λαμπράκης και Σώρρας «κατέθεσαν» τα 650 δις. δολάρια.
Αν όμως είναι, ας μας προβληματίσουν οι ομοιότητες!!!
Παρεμπιπτόντως, στην απόφαση βρίσκουμε ότι η διεύθυνση της Diamond είναι 18 Wynford Drive στο Τορόντο.
ΚΑΡ.ΦΙ.
Αποδείξεις γιατρέ
Μέσα σ’ όλα αυτά, φαντάζουν μάλλον δευτερεύουσας σημασίας αυτά που είπε ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης στη συνέντευξή του, στην Creta TV και νομίζουμε πως είναι ανακριβή.
Είπε λοιπόν πως επισκέφθηκε την Κύπρο μαζί με 8μελή ομάδα ειδικών (νομικούς, λογιστές, καθηγητές πανεπιστημίων)  «με επίσημη πρόσκληση της κυπριακής προεδρίας, του κ. Χριστόφια».
Εξ όσων γνωρίζουμε τέτοια πρόσκληση δεν υπήρξε.
Συνεχίζει λοιπόν ο γιατρός Λαμπράκης.
«Φτάσαμε στην Κύπρο την περασμένη Δευτέρα το πρωί (ΣΣ 10 Σεπτεμβρίου). Ήταν γνωστό στην κυπριακή κυβέρνηση γιατί είχαν προηγηθεί εκ των παρασκηνίων πολλές ανταλλαγές απόψεων, Ετσι λοιπόν γνώριζαν οι πάντες για πιο σκοπό βρισκόμασταν στην Κύπρο…. 12 ώρες αργότερα, απρόσκλητη και χωρίς καμία προειδοποίηση έφτασε και η πρόεδρος του ΔΝΤ, η κ. Λαγκάρντ. Άρχισε λοιπόν ένας αγώνας δρόμου προσφορών, μεταξύ ημών και της κ. Λαγκάρντ».
Ανακριβές! Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έφτασε στην Κύπρο την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μμ (κι όχι τη Δευτέρα 10/9) κι από το αεροδρόμιο μετέβη απευθείας στο προεδρικό όπου στις 9:15 μμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Χριστόφια. Αναχώρησε από την Κύπρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής. Γιατί αυτή η ανακρίβεια γιατρέ;
Και βέβαια πάντοτε η κ. Λαγκάρντ συμμετέχει στις συνόδους του Eurogroup. Αυτό όμως δεν το γνώριζε ο γιατρός Λαμπράκης;
Ούτε βέβαια ποτέ η ρωσική κυβέρνηση έκανε προσφορά – όπως ισχυρίστηκε ο γιατρός – (και μάλιστα την επομένη της άφιξης του κ. Λαμπράκη) 50 δις. δολαρίων προς την Κύπρο και μάλιστα με επιτόκιο 1%. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας του γιατρού. Μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας συζητείται εδώ και καιρό η σύναψη δανείου ύψους 6 δις. ευρώ και με επιτόκιο γύρω στο 2,5%.
Είπε κι άλλα πολλά ο συμπαθής κατά άλλα γιατρός στην 20λεπτη συνέντευξη, θα παραθέσω μόνο το ζήτημα της «απαξίωσης» που σύμφωνα με τον ίδιο επιχειρούν οι διεθνείς τραπεζίτες σε βάρος των εθνοσωτηρίων προσπαθειών της END.
« Η άλλη πλευρά των επικυρίαρχων – εννοώ του ΔΝΤ, των τραπεζιτών κλπ – προσπαθεί βεβαίως να μειώσει τη δική μας προσφορά. Να εισβάλει ένα μικρόβιο στο λαό, ότι αυτοί δεν είναι σοβαροί. Δεν είπε ποτέ ότι δεν έχουν τα χρήματα ή δεν θα σας δώσουν τα χρήματα. Απλώς άρχισαν με κάποιες συκοφαντίες. Ουδέποτε όμως μίλησαν περί των χρημάτων. Τα χρήματα βρίσκονται εκεί και περιμένουν την Κύπρο».
Επειδή γιατρέ κι εμάς μας έχει επηρεάσει αυτό το «μικρόβιο», μήπως ως «αντιβίωση» θα πρέπει να μας προσφέρετε πειστικές αποδείξεις; Και δεν εννοούμε τίποτε χαρτιά του στυλ των αξιογράφων της Diamond Vs Achtherm.
ΚΑΡ.ΦΙ.
Θεόδωρος Καρυώτης
Ανάμεσα στα πρόσωπα που ο γιατρός Μανόλης Λαμπράκης έχει παρουσιάσει ως ηγέτες της END είναι κι ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης, γνωστός κι από τους αγώνες του για την ΑΟΖ. Ο δρ. Λαμπράκης τον εμφάνισε ως αντιπρόεδρο της οργάνωσης. Ο καθηγητής Καρυώτης μας είπε ότι ο ίδιος έχει παραιτηθεί από την END και δεν έχει καμία σχέση με τον οργανισμό.
Τα υπόλοιπα που μας είπε, τον αφήνουμε να τα πει ή να τα γράψει όποτε ο ίδιος αποφασίσει. Ευχόμαστε να το πράξει το συντομότερο, για διαφύλαξη της προσωπικής και επιστημονικής του αξιοπιστίας. Γιατί το όνομά του ήταν αυτό που έπεισε αρκετούς, ακόμη και να διαβάζουν αυτές τις ιστορίες, που σε αντίθετη περίπτωση θα έριχναν στο spam.
ΚΑΡ.ΦΙ.
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου
Εγώ πάντως, περιμένοντας να δω τις αποδείξεις για τα 650 δις. κι επειδή αναγνωρίζω ως βάσιμους τους φόβους του γιατρού Λαμπράκη για τα «αντεθνικά κέντρα» που θα «υπονομεύσουν» την προσπάθειά του για τη σωτηρία της Ελλάδας (το «έκαναν» ήδη με τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής»), θα προχωρούσα σε «προληπτικές κινήσεις» για να θωρακίσω το έθνος από τους «Σιωνιστές και Μασόνους» που το επιβουλεύονται. Επειδή λοιπό «είναι πολλά τα λεφτά» Αρτέμη και Μανόλη και φτάνουν και περισσεύουν, προσέξτε τι να κάνετε:
1.- Παίρνουμε 10 δισεκατομμύρια δολάρια και αγοράζουμε της New York Times, τη Wall Street Journal και το CΝΝ. Ετσι έχουμε φωνή και δεν θα φοβούμαστε τους σιωνιστές και τους τραπεζίτες.
2. Ξοδεύουμε $50 δισεκατομμύρια για να εκλέξουμε Ελληνα πρόεδρο στην Αμερική κι άλλα 50 για να στείλουμε 250 ομογενείς στη Βουλή και 51 στη Γερουσία! Τότε λοιπόν γιατρέ, καθιερώνουμε επίσημη γλώσσα στις ΗΠΑ τα ελληνικά (νομίζω τα αρχαία θα είναι καλύτερα), στέλνουμε και τον 6ο στόλο να καθαρίσει τους Τούρκους στην Κύπρο και την αεροπορία μας να ισοπεδώσει τα Σκόπια και βέβαια διασφαλίζουμε και την ΑΟΖ του Καστελόριζου και έχουμε εγγυημένα τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Μην ξεχνάς ότι ο στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη είναι ο Ελληνοαμερικανός Τζέιμς Σταυρίδης και θα εργαστεί με «ενθουσιασμό»!!!!
3. Με τόσο στρατό, νομίζεις γιατρέ μου ότι η Μέρκελ, οι Ρότσιλδ, οι Μασώνοι κι οι Σιωνιστές θα τολμήσουν και να μιλούν ακόμη για ελληνικό και κυπριακό χρέος;
Όσο για τα υπόλοιπα 540 δισεκατομμύρια που θα περισσέψουν, νομίζω ότι θα πρέπει να διατεθούν για μία παγκόσμια εκστρατεία ισάξια του … Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ anestis.tumblr



Αν πάρουμε ένα κομπιουτεράκι τσέπης και βάλουμε μπροστά μας τηνλίστα του Forbes, και προσθέτουμε την συνολική περιουσία των πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη ξεκινώντας από το πρώτο, τότε για να συγκεντρώσουμε τα 600 δις θα πρέπει να φτάσουμε στο… νούμερο 20! Με λίγα λόγια οι 20 πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη να δώσουνόλη τους την περιουσία για αυτό τον σκοπό (για την ακρίβεια θα περισσέψουν κάτι ψιλά
 ΠΗΓΗ
Σχόλιο της Greek News
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!


RSS

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

2 σχόλια for "ΨΑΞΑΜΕ,,,,,ΒΡΗΚΑΜΕ.....Η END και το χρέος: Εσείς τι θα κάνατε αν είχατε $650 δισεκατομμύρια; "

  1. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΣΤΟΧΟΣ Η END!
    ΕΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΗΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ Σ
    ΥΜΠΕΡΑΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ) ΑΠΟ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ"- ΧΡΕΟΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ).

    ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! "Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ"!!!!

    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ!!

    http://www.palmografos.com/permalink/16086.html
    ------------------------------------------------------------------------
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ:
    ΓΝΩΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ... ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ Η ΟΧΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;;

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Κ ΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ (ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ) ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΕΩΣ!
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ! ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ!
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ", ΜΕ "ΕΝΩΣΕΙΣ", "ΟΜΑΔΕΣ", .... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΑΝ ΕΧΗ ΄'Η ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΗ ;;;;
    ----------------------------------------------------------------------------

    ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΧΑΝΟΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! ΕΙΜΕΘΑ ΣΧΕΔΟΝ "ΧΑΜΕΝΟΙ"!
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ!!!

    ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;;;
    ΝΑ ΕΛΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΨΕΥΤΙΚΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΩΘΗΣΗ ΝΑ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ" ... Ἠ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ;;;;

    ΕΑΝ Η END ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΗ" ("ΜΟΥΦΑ"), ΤΟΤΕ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ (Ή ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ)!
    ΕΑΝ Η END ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΙΣ, ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ!!!!
    ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ!!

    ΣΕ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ END! Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ!!!!

    ΔΗΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙ ΤΗΣ 15-9-12 ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ www.origine.gr/webTV.html (ΑΠΟ ΩΡΑ 22:10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ)

  2. Αντί αυτών που προτείνει ο αρθρογράφος μεταξύ σοβαρού και αστείου, εγώ πρότεινα καλόπιστα στην ΕΝΤ για να πειστούν όλοι οι έχοντες αμφιβολίες περί των προθέσεων του Κου Σώρρα, να προχωρήσει σε μια αγορά κάποιας ιδιωτικής εταιρίας κοινωνικού ενδιαφέροντος π.χ. μιας ιδιωτικής κλινικής ή Νοσοκομείου το οποίο να λειτουργήσει ως κοινωνικό ιατρείο και κοινωνικό Νοσοκομείο. Περιμένω απάντηση ή κάποια σχετική δράση

Leave a reply