Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο πρόεδρος των Αλβανών Εθνικοσοσιαλιστών στην Αθήνα για "εθνική συσπείρωση"!


Ο Αλβανός πολιτικός ο οποίος συνέβαλε με τον αγώνα του στην ακύρωση της συμφωνίας Ελλάδας Αλβανίας για την οριοθέτηση της ΑΟΖ στο Ιόνιο και του οποίου το κόμμα μάχεται οτιδήποτε αφορά τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή της Β. Ηπείρου, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα έρχεται στην Αθήνα στις 24 και 25 Νοεμβρίου για να μιλήσει σε συγκέντρωση Αλβανών μεταναστών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα aftonomi.gr για την καλύτερη ενημέρωση των Αλβανών μεταναστών που ζούν στην Αθήνα έχουν ήδη τοιχοκολληθεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας αφίσες, κεντρικό μήνυμα των οποίων είναι «Ο Έντι Ράμα στην Αθήνα. Η ελπίδα όλων των μεταναστών! Πάντα δίπλα μας... και στην μεγαλειώδη γιορτή της 100η Επετείου της Ανεξαρτησίας!».
Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Αθήνα για να παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι Αλβανοί μετανάστες για την 100η επέτειο Ανεξαρτησίας της Αλβανίας την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΓΚ στον Αγ. Ελευθέριο. 
Αργότερα, την ίδια μέρα, ο Έντι Ράμα θα λάβει μέρος σε ημερίδα με τίτλο «Προσοχή και σεβασμός για τη Μετανάστευση» που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του παρατήματος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας στην Ελλάδα, Sotir Gjerko, στην πρόσκληση που απέστειλε προς τους αλβανούς μετανάστες, «Οι μετανάστες παντού στην Αθήνα καλωσορίζουν τον Έντι Ράμα, που είναι πάντα δίπλα μας. Η ελπίδα των Μεταναστών για μια Αλβανική Αναγέννηση!» 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο πρόεδρος των Αλβανών Εθνικοσοσιαλιστών στην Αθήνα για "εθνική συσπείρωση"!"

Leave a reply