Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ...ΣΚΛΗΡΟ VIDEO!! ΑΜΑΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Το περιεχόμενό του είναι εξαιρετικά σκληρό – όσο και η σφαγή αμάχων που διεξάγεται αυτή τη στιγμη στη Γάζα.


O βετεράνος δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ είπε κάποτε ότι οι πόλεμοι θα είχαν σταματήσει εάν τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν τις πραγματικές εικόνες των θυμάτων.
Αυτό φαίνεται ότι προσπαθεί να αποτρέψει τα τελευταία 24ωρα ο μηχανισμός προπαγάνδας του Ισραήλ. Δεκάδες δημοσιογράφοι αλλά και «απλοί» bloggers (σύμφωνα με καταγγελίες ορισμένοιλαμβάνουν έως και 2.000 δολάρια για να διαδίδουν ισραηλινή προπαγάνδα) επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για τις δολοφονίες ανήλικων παιδιών και βρεφών στη Γάζα.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση Electronic Intifada το BBC δεν μετέδοσε ούτε καν τις εικόνες από το βρέφος του καμεραμάν Τζιχάντ Μισαράβι ο οποίος εργαζόταν για το βρετανικό δίκτυο. (σημείωση: ύστερα από τρομακτικές πιέσεις το Ισραήλ έχει επιβάλλει σε αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης να μην χρησιμοποιούν τη λέξη «δολοφονία» για θύματα μεταξύ αμάχων).
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το παράδειγμα της ιστοσελίδας Times of Israel που υποστηρίζει ότι ο ισραηλινός στρατός σκοτώνει πολλά παιδιά γιατί οι γεννήσεις έχουν αυξηθεί όποτε με κάθε επίθεση αυξάνονται οι πιθανότητες να χτυπήσεις κάποιο παιδί.
Το τελευταίο διάστημα όμως μεταξύ των θυμάτων συμπεριλαμβάνονται και ομάδες από δημοσιογράφους καθώς ο ισραηλινός στρατός στοχεύει τις εγκαταστάσεις μέσων ενημέρωσης που μεταφέρουν εικόνες φρίκης από τη βομβαρδιζόμενη Γάζα.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO  
Το περιεχόμενό του είναι εξαιρετικά σκληρό – όσο και η σφαγή αμάχων που διεξάγεται αυτή τη στιγμη στη Γάζα.




info-war

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ...ΣΚΛΗΡΟ VIDEO!! ΑΜΑΧΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Το περιεχόμενό του είναι εξαιρετικά σκληρό – όσο και η σφαγή αμάχων που διεξάγεται αυτή τη στιγμη στη Γάζα. "

Leave a reply