Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ.!! Τα Ιμια είναι τούρκικα δηλώνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ




Διεθνή θάλασσα" χαρακτηρίζει το Αιγαίο με συνεχόμενες αναρτήσεις στην προσωπική του σελίδα στο facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Θεοδωρίδης, πήρε θέση για την πρόσφατη επέτειο των Ιμίων, λέγοντας πως όταν έγινε η "παραχώρηση" των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα, δεν περιελαμβάνονταν τα Ίμια, τα οποία κανονικά ονομάζονται... "Καρντάκ" και είναι πιο κοντά στην Τουρκία. Απίστευτη εντύπωση κάνει και το γεγονός ότι ανατρέπει τα γνωστά ιστορικά δεδομένα και λέει πως η κρίση ξεκίνησε από την ΕΛΛΑΔΑ, με στόχο την μετατροπή του Αιγαίου, από ΔΙΕΘΝΗ θάλασσα σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ.!! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ , ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ?? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ !! 




Ο συγκεκριμένος Συριζαίος αυτοαποκαλείται οπαδός του Γερμανού ιστορικού Φαλμεράυερ, ο οποίος υποστήριζε πως οι Έλληνες ουδεμία σχέση έχουν με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά περισσότερο είναι ένα μίγμα Σλάβων, Βουλγάρων και Ιλλυρών! Φαίνεται ακόμα να συμφωνεί με όλες τις πεποιθήσεις του!











 Σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα, οι Έλληνες έχουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ έχθρα με τους Τούρκους, η οποία πηγάζει από την ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ εντύπωση πως ήταν υποδουλωμένοι από τους Τούρκους. Στο παραπάνω άρθρο διαφαίνεται απόλυτα η άποψή του "κυρίου" Νάσου Θεοδωρίδη και για την Επανάσταση του 1821, που σύμφωνα με εκείνον δεν ήταν εθνική(!!!!) 





Τέλος σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναδείξει παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα "Αυγή" σύμφωνα με το οποίο οι Πόντιοι που μιλούν για τη Γενοκτονία είναι εθνικιστές και πως οι ίδιοι είχαν κάνει επίσης εγκλήματα κατά των Τούρκων (!!!!). Το παραθέτουμε:  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ.!! Τα Ιμια είναι τούρκικα δηλώνει ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ"

Leave a reply