Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της NASA δείχνουν τη χειραγώγηση καιρού!! Βίντεο


Εικόνες που μεταδόθηκαν στις 26, Μαρτίου του 2013 από δορυφόρο της NASA δείχνουν μία τεράστια έλικα, χαρακτηριστικό ενός κύματος σπείρας που φαίνεται να τροφοδοτείται από τα νησιά Prince Edward στον Ινδικό Ωκεανό, από τονμετεωρολογικό σταθμό του Marion Island.

Ο μετεωρολογικός σταθμός στο νησί Marion.
Εικόνα από το NASA TV όπου μπορείτε να δείτε το κύμα από τον μετεωρολογικό σταθμό του HAARP από το Marion Island.
Το Marion Island είναι το μεγαλύτερο από τα δύο (Prince Edwards Island) και βρίσκεται σε γεωγραφικό πλάτος 46 ° 54 'Ν και γεωγραφικό μήκος 37 ° 5' Ε. Έχει μήκος περίπου 19 χλμ. και πλάτος 12 χλμ., και καλύπτει μια έκταση 290 τετραγωνικών χιλιομέτρων και ακτογραμμή περίπου 72 χιλιομέτρων, τα περισσότερα από τα οποία καλύπτονται από ψηλά και απρόσιτα βράχια.
Το ψηλότερο σημείο του νησιού είναι το State President Swart Peak, που φτάνει τα 1.230 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το Prince Edward Island είναι πολύ μικρότερο (περίπου 45 km ²) και βρίσκεται περίπου 12 ναυτικά μίλια (19 χλμ.) βόρεια-ανατολικά.
haarp561 17 του Απρίλη 16:29


Τα δύο νησιά βρίσκονται περίπου 955 μίλια ναυτικά (1.770 χιλιόμετρα) νότια-ανατολικά του Πορτ Ελίζαμπεθ (Νότια Αφρική). Τα νησιά βρίσκονται στην περιοχή επαφής της ζεστής και υγρής Αφρικής , με την κρύα αν όχι παγωμένη Ανταρκτική, μία συνάντηση που έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή συνεχών διαταραχών.
Έχουμε επιτέλους τα αποδεικτικά στοιχεία και είναι πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι το HAARP υπάρχει και υπάρχει μια συνεχής χειραγώγηση των καιρικών συνθηκών! Δείτε το βίντεο.



Από segnidalcielo 
Απόδοση Κειμένου dorieas
πηγη
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αποδεικτικά στοιχεία ότι το HAARP υπάρχει - Δορυφορικές εικόνες της NASA δείχνουν τη χειραγώγηση καιρού!! Βίντεο"

Leave a reply