Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο Γ. Παπανδρέου χρέωσε την Ελλάδα 13.6 δισ. ευρώ



Μπορεί η Δικαιοσύνη να είναι έτοιμη να επέμβει για το σκάνδαλο με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και στο Υπουργείο Εξωτερικών να ξεσκονίζουν τις επιχορηγήσεις σε δεκάδες ΜΚΟ, ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου δε λέει να σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα με τα έργα και τις ημέρες του.

Μέσα στις επόμενες 45 ημέρες λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το ελληνικό Δημόσιο καλείται να πάει συνολικά 8 φορές στο ταμείο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προκειμένου να καταβάλει το αστρονομικό ποσό των 13.6 δισ. ευρώ, το οποίο αφορά τριετή ομόλογα που μοίραζε ο Παπανδρέου το 2010 και που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΚΤ.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν βέβαια είναι πολλά και θα πρέπει οι επιτελείς του Υπουργείου Οικονομικών εκείνης της περιόδου να εξηγήσουν το σχεδιασμό τους, όπως άλλωστε θα πρέπει να κάνει και ο πρώην πρωθυπουργός απαντώντας στο αν κάποιοι από τους συνεργάτες του βγήκαν κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία.

Η οικονομική συγκυρία πάντως, δεν επιτρέπει στη χώρα μας την αποπληρωμή τέτοιου ποσού και αναμένεται να δούμε ποια φόρμουλα θα εφευρεθεί προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο Γ. Παπανδρέου χρέωσε την Ελλάδα 13.6 δισ. ευρώ "

Leave a reply