Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Κρίση !! Κρίση θεσμών Γράφει Ο Gerasimos Makhs..


Όποια ηλικία και αν έχεις , όσα κι αν έχεις περάσει στη ζωή σου, μία είναι η αλήθεια. Κρίση..Κρίση οικονομική...

Κρίση θεσμών κρίση αξιών που εντέχνως την δημιούργησαν για δικά τους οφέλη.. Κρύβουν  το μεγάλο προβλημά τους:Να ξέρετε  κινδυνεύει  ο τόπος και οι άνθρωποι.Αλλά Το σύστημα τους κινδυνεύει ίσως πιο πολύ από ποτέ με κατάρρευση. 

Η αποτυχία του συστήματος δεν είναι θέμα εφαρμογής είναι θέμα σχεδιασμού . Ψηφίστηκαν νέα μέτρα.Μέτρα σκληρά που θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη.

Αν δείς προσεχτικά θα δείς οτι εξυπηρετούν τα υπερκέρδη των τραπεζών και την περιουσία του Έλληνα

Μα σε μια κοινωνία που η ύφεση είναι αν δεν κάνω λάθος και αν κάνω διορθώστε με είναι στο 7% και η ανεργία πάνω απο 33% βάζουμε και τους  εκτός ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΕΒΕ..Τι περιμένουν... Απο που να έχουν εισφορές ..Είχαν σκοπό απλά να φτάσουν τον κόσμο στην απόγνωση να του πάρουν το σπίτι να ξεφτιλήσουν οτι υπάρχει σε αυτή την χώρα  απο αξίες και δικαιώματα ,,Τώρα θα μου πείς υποχρεώσεις δεν έχουμε 

..Φυσικά και έχουμε οταν ζούμε σε μια χώρα που σέβετε τους θεσμούς και την εργασία..Αλλα δεν το βλέπω να γίνετε πλέον αυτό. Γιατι απλά υποχρεωσή μας ειναι να προφυλάξουμε πλέον  την πατρίδα και την οικογένεια - θρησκεία  απο τους διαφόρους που θέλουν να  μετατρέψουν την χώρα σε Προτεκτοράτο <το έχουν κάνει ηδη> ( σημαίνει κάποια εδαφική κατοικήσιμη περιοχή που ελέγχεται (ή κυριαρχείται κατά διάφορους βαθμούς) από μία ή περισσότερες "προστατεύουσες" [προστάτιδες]  Δυνάμεις.Η παγίδα που έχει στηθεί  είναι όντως καλοστημένη.

Έχουμε μία πορεία που αν δεν αλλάξει δραστικά θα οδηγήσει στο πλήρες αδιέξοδο, στο χείλος του γκρεμού και επίσημα ...

Γενικότερα θα....

Πρέπει να απαλλαχθούμε από την ηττοπάθεια.. Να μην περιμένουμε από τους άλλους να βρούν την λύση..Γιατί αλήθεια ειναι οι πολιτικοί  μας οι άλλοι; Μα αυτούς ονομάζουμε "πρόβλημα"
Το μεγαλύτερο κομμάτι της λύσης είναι η κατανόηση ,νόηση η ικανότητα  προσαρμογής τους πολεμάς  δηλαδή με τα ίδια τους τα όπλα΄Χωρίς αυτά υποφέρεις και στο τέλος αφανίζεσε!!
Ας αρχίσουμε, σιγά σιγά, λοιπόν.
Και μην ξεχνάμε οτι ο προστάτης του έθνους στις δύσκολες στιγμές ηταν και είμαι σίγουρος οτι θα είναι κοντά μας...
Για την Ώρα δράσης
Gerasimos makhs
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Κρίση !! Κρίση θεσμών Γράφει Ο Gerasimos Makhs.."

Leave a reply