Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΤΑΪΣΕ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ!!!


Φαίνεται πως ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να ξεπεράσει την επίθεση που δέχτηκε κατά την επίσκεψή του στο «Αττικό» Νοσοκομείο.

Έτσι μια ημέρα μετά (Σάββατο) πήρε τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και βρέθηκε στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις Λιβανάτες, όπου γευμάτισε μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τη σύζυγό του.

karfitsa.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρώτο στο ραντεβού έφτασε το ζεύγος Γεωργιάδη-Μανωλίδου και λίγη ώρα αργότερα ο Χρήστος Σταϊκούρας με την σύζυγό του Άρτεμι Πάνου.

Την κράτηση στο εστιατόριο είχε κάνει ο Χρήστος Σταϊκούρας. Δεν γνωρίζουμε αν το μενού εκτός από τις δυο συναγρίδες, περιελάμβανε και τον Κουτσοπίνη "ψαρόσουπα"....αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο τραπέζι δεν ήταν προσκεκλημένος ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Άδωνι, αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε στο «Αττικόν».

Tο λογαριασμό υποθέτουμε πως τον πλήρωσε ο Σταϊκούρας, καθώς το κατάστημα που γευμάτισαν τα δυο ζευγάρια ανήκει στον κουμπάρο του!


karfitsa.gr
makeleio.gr
 ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΤΑΪΣΕ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ!!!"

Leave a reply