Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

"Κάτι Μεγάλο Έχει Ήδη Προγραμματιστεί» - Περισσότερες Αποδείξεις Από Την Επικείμενη «Καταστροφή»!


Τα δύο παρακάτω βίντεο και η ιστορία από το Intellihub παρέχουν όλες τις αναγκαίες αποδείξεις προκειμένου οι Αμερικάνοι να πειστούν ότι κάτι τεράστιο έχει ήδη προγραμματιστεί, και, ενδεχομένως, πολύ, πολύ σύντομα. Γιατί η FEMA επικοινώνησε με το MyPatriotSupply.com και ζήτησε την άμεση βοήθεια του σε περιπτώσεις καταστροφών; Με τις πρεσβείες των ΗΠΑ να κλείνουν σε όλο τον κόσμο και τη Ρωσία να αποσύρει τους πρεσβευτές της από τη Συρία μετά την υπόσχεση της για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο αν η Συρία δεχθεί επίθεση, μήπως έχουμε φτάσει στο «τέλος παιχνιδιού»; Ο χρόνος είναι η ουσία ...

Πρόσφατα ο φίλος μου ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μίας εταιρείας τροφίμων ετοιμότητας και επιβίωσης προσεγγίστηκε από την FEMA και οι ερωτήσεις μπορεί να σας τρομάξουν.



Φωτογραφία: Wikimedia Commons
Shepard Ambellas
Intellihub.com 
3 Αυγούστου του 2013
Πρόσφατα ο φίλος μου Matt , ο ιδιοκτήτης του MyPatriotSupply.com ήρθε σε επαφή με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο Matt, ο οποίος είναι πατριώτης, επικοινώνησε μαζί μου αμέσως, κάνοντας μου γνωστές αυτές τις ανησυχητικές ειδήσεις. Έδωσε ακόμη και screenshots του πραγματικού μηνύματος που στάλθηκε από έναν εκπρόσωπο της FEMA. Τα ονόματα και οι αποκαλυπτικές πληροφορίες βγαίνουν στην φόρα.
Πραγματικό email που λάβαμε από τον Matt του MyPatriotSupply.com. (Εικόνα: MyPatriotSupply.com)
Ο Matt του MyPatriotSupply.com έγραψε, "εδώ είμαστε, Αύγουστος 2013. Η FEMA για άλλη μια φορά προσπαθεί να αγοράσει μεγάλα αποθέματα τροφίμων . Και δεν θέλουν κανέναν να το γνωρίζει και μάλιστα απαιτούν άμεση παράδοση.
Φίλοι ... Έχω σπουδάσει ιστορία. Αυτό είναι που με οδήγησε να ασχοληθώ με αυτή την δουλειά κατά κύριο λόγο. Η ιστορία έχει να μας δείξει ξανά και ξανά ότι εκείνοι που εξαρτώνται από την κυβέρνηση και περιμένουν να έρθει προς ενίσχυσή τους κατά τη διάρκεια μιας καταστροφής είναι αυτοί που περιμένουν το μεγαλύτερο διάστημα. Μερικές φορές η βοήθεια δεν έρχεται ποτέ ... ή έρχεται πολύ αργά.
Δεν πιστεύω ότι αυτές οι κρίσιμες προμήθειες τροφίμων έκτακτης ανάγκης θα πρέπει να είναι στα χέρια της κυβέρνησης, να αποθηκεύονται σε κάποια μυστική αποθήκη μόνο για να εξέλθουν και να διανέμονται σε δικά τους γραφεία πρώτα, με τους υπόλοιπους από εμάς να παίρνουν τα αποφάγια καιρό μετά.
Αυτά τα σωτήρια γεύματα ανήκουν στα χέρια των ανθρώπων, όπως εσείς και εγώ. Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκα την ευκαιρία να πωλήσω στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
Αλλά ας μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό μέρος αυτού: Γιατί αυτή η ξαφνική αίσθηση του επείγοντος; Τι ξέρουν που εμείς δεν γνωρίζουμε;
Δεν είμαι ένας από αυτούς που φωνάζουν ότι ο ουρανός πέφτει, αλλά όταν η DHS / FEMA κάνει μια κρυφή κίνηση να αγοράσει προμήθειες τροφίμων έκτακτης ανάγκης και να ρωτούν πόσο γρήγορα μπορούμε να τα στείλουμε μέσα σε 24 ώρες ... Νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά μακριά από ότι θεωρείται ως «φυσιολογικό» να επαιτούν κάποιες ερωτήσεις.
Ευτυχώς έχω αυτήν την επιχείρηση αρκετό καιρό για να προβλέψω τι θα συμβεί στη συνέχεια.Μία ή περισσότερες από τις άλλες "εταιρείες επιβίωσης" θα δουν αναπόφευκτα μια ευκαιρία να αποκομίσουν ένα γρήγορο κέρδος από τον θείο Σαμ (το οποίο στην πραγματικότητα πληρώνεται από εμάς, τους φορολογούμενους).
Aυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μία άνοδο σε πολλές από τις βασικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές τροφίμων έκτακτης ανάγκης που θα προκαλέσει πολλαπλασιαστικές επιπτώσεις σε όλη τη βιομηχανία των αλυσίδων εφοδιασμού κατά την προσπάθεια χειρισμού του αιτήματος της FEMA / DHS. "
Αυτό είναι εξαιρετικά ενοχλητικό να το γνωρίζουμε.
Γιατί η κυβέρνηση προετοιμάζεται ;
Γνωρίζουν ότι έρχεται μια μεγάλη καταστροφή ή πόλεμος;
Εγώ ο ίδιος δεν θέλω να μείνω στο σκοτάδι.
Κρατική Αστυνομία σήμερα, Στρατιωτικός Νόμος αύριο «Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας θα συνεχιστεί για όσο διάστημα είναι κερδοφόρο να συνεχισθεί αυτή η ψευδαίσθηση. Στο σημείο όπου η ψευδαίσθηση γίνει πάρα πολύ ακριβή για να διατηρηθεί, απλά θα τραβήξουν την σκηνή, θα τραβήξουν τις κουρτίνες, θα μετακινήσουν τα τραπέζια και τις καρέκλες από τη θέση τους και θα δείτε τον τοίχο στο πίσω μέρος του θεάτρου ».



πηγη

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for ""Κάτι Μεγάλο Έχει Ήδη Προγραμματιστεί» - Περισσότερες Αποδείξεις Από Την Επικείμενη «Καταστροφή»!"

Leave a reply