Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η εξηντάρα που την πέφτει σε 20χρονη και της δίνει 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για...

Γνωστή πατρινή κυρία η οποία πλησιάζει τα εξήντα αλλά έχει ροπή εδώ και δεκαετίες προς το «ίδιο» φύλλο την έπεσε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε μια εικοσάχρονη η οποία λόγω της απώλεια των δικών της αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Το «ψάρεμα» της μικρής έγινε στη λαϊκή αγορά όπου εργάζεται προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην. Η συχνή επίσκεψη στο πάγκο της οδήγησε στην ανάπτυξη μιας πρώτης φιλίας που συνοδεύτηκε από πρόταση να βγουν «γυναικάτα» μαζί με κάποιες άλλες ..φίλες.

Η έξοδος περιελάμβανε φαγητό και στη συνέχεια ποτό σε γνωστό café στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου το προχωρημένο της ώρας επέτρεψε στην μεγαλοκοπέλα να κάνει μια απίστευτη πρόταση στην εικοσάχρονη.

Με θέα την πανσέληνο και αφού ύμνησε την εργατικότητα της και το πόσο καλή παρουσία είναι, φρόντισε να της επισημάνει, πως με τέτοια προσόντα είναι άδικο να χαραμίζεται στους πάγκους των λαϊκών αγορών της Πάτρας .

Η συνέχεια ήταν άκρως δελεαστική καθώς της πρότεινε αντί να περάσει το καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο στους πάγκους να την συνοδεύσει στη Μύκονο για την οποία έφευγε σε λίγες ημέρες με αντάλλαγμα μάλιστα ποσό 20.000€.

Μόνο που η προσφορά είχε και συμπλήρωμα καθώς συνοδεύτηκε από κάποια λόγια που τις ‘ψιθύρισε,' με τα οποία την ενημέρωνε πως το ποσό δεν ήταν μόνο για συντροφιά αλλά και για να πάρει τους ...χυμούς της, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «εγώ όταν πληρώνω θέλω να τα παίρνω όλα. Μα όλα».

Η απάντηση πάντως από την 20χρονη ήταν τέτοια που έδινε στην γνωστή πατρινή ελπίδες πως και σε αυτό το ταξίδι στο νησί που έκανε μεταπτυχιακά στον έρωτα δεν θα είναι μόνη της...

dete.gr

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ! Η εξηντάρα που την πέφτει σε 20χρονη και της δίνει 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για..."

Leave a reply