Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Στο στόχαστρο 400.000 συνταξιούχοι κάτω των 60 ετών-Νέες περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ

Το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας έκανε νέες συστάσεις προς την Ελληνική κυβέρνηση για άνοιγμα του ασφαλιστικού καθώς διαπιστώθηκε ότι τα ελλείμματα του κοινωνικού ασφαλιστικού συστήματος είναι εκτός ελέγχου λόγω της παρατεταμένης ύφεσης και της πρωτοφανούς ανεργίας.

Με απλά λόγια ζητούν άμεσα νέες περικοπές στις παροχές του ασφαλιστικού συστήματος με τις κύριες συντάξεις, τα εφάπαξ, τις επικουρικές και γενικότερα τις παροχές των ασφαλιστικών ταμείων να τίθενται και πάλι στην «προκρούστεια κλίνη».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» η κυβέρνηση, έπειτα από τις πιέσεις της τρόικας, ανοίγει εκ νέου τον φάκελο του ασφαλιστικού από το φθινόπωρο και θα υποχρεωθεί να λάβει νέα επώδυνα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού για την κάλυψη των συντάξεων, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο συνολικά το πρόγραμμα της δημοσιονομικής εξυγίανσης.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Στο στόχαστρο 400.000 συνταξιούχοι κάτω των 60 ετών-Νέες περικοπές σε επικουρικές και εφάπαξ"

Leave a reply