Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Βόμβα Βενιζέλου: Ο Σαμαράς καλύπτει τα κλεμμένα του Παπανδρέου με «παναθηναϊκάκια»!


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ απο τον Βενιζέλο πριν από λίγο, που τινάζει στον αέρα τις εκλογές!
Το καθεστώς Σαμαρά επιτρέπει στον Παπανδρέου να κατέβει στις εκλόγες με νέο ΑΦΜ, κρύβοντας τον φάκελο για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ!
«Όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραδοθεί στην δικαιοσύνη εδώ και καιρό», αποκάλυψε ο Βενιζέλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αλλά και στους εσωκομματικούς επικριτές που τον κατηγορούν διότι δεν έκλεισε τον Παπανδρέου φυλακή για το πλιάτσικο που έκανε στο δημόσιο χρήμα μέσω του κόμματος.
Με αυτόν τον τρόπο ο Βενιζέλος αποκρούει τις κατηγορίες περί συγκάλυψης και ρίχνει την ευθύνη στον Σαμαρά και τους «παναθηναϊκάκηδες» της δικαιοσύνης!
Εδώ η λαλίστατη κυρία Σπυράκη πρέπει να απαντήσει ΧΘΕΣ: Έχετε τα στοιχεία για το πλιάτσικο στο ΠΑΣΟΚ και καλύπτετε τον Παπανδρέου; Λέει ψέμματα ο Βενιζέλος για να κρύψει τα στοιχεία; Και αν λέει ψέμματα, γιατί δεν έχετε στείλει το ΣΔΟΕ στο ΠΑΣΟΚ μετά από τόσους μήνες;
Εαν όντως ο Βενιζέλος έχει δώσει τα στοιχεία, μιλάμε για εγκληματική συμμορία…
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ απο τον Βενιζέλο πριν από λίγο, που τινάζει στον αέρα τις εκλογές!
Το καθεστώς Σαμαρά επιτρέπει στον Παπανδρέου να κατέβει στις εκλογες με νέο ΑΦΜ, κρύβοντας τον φάκελο για τα οικονομικα του ΠΑΣΟΚ!
«Όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, έχουν παραδοθεί στην δικαιοσυνη εδώ και καιρό», αποκάλυψε ο Βενιζέλος απαντώντας σε ερωτηση δημοσιογράφου αλλά και στους εσωκομματικούς επικριτές που τον κατηγορούν διότι δεν έκλεισε τον Παπανδρέου φυλακή για το πλιάτσικο που έκανε στο δημόσιο χρημα μέσω του κόμματος.
Με αυτόν τον τροπο ο Βενιζέλος αποκρούει τις κατηγορίες περι συγκάλυψης και ρίχνει την ευθύνη στον Σαμαρά και τους «παναθηναϊκάκηδες» της δικαιοσύνης!
Εδώ η λαλίστατη κυρία Σπυράκη πρέπει να απαντήσει ΧΘΕΣ: Έχετε τα στοιχεια για το πλιάτσικο στο ΠΑΣΟΚ και καλυπτετε τον Παπανδρέου; Λέει ψέμματα ο Βενιζέλος για να κρύψει τα στοιχεία; Και αν λέει ψέμματα, γιατι δεν έχετε στείλει το ΣΔΟΕ στο ΠΑΣΟΚ μετά από τόσους μήνες;
Εαν όντως ο Βενιζέλος έχει δώσει τα στοιχεία, μιλάμε για εγκληματική συμμορία…
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Βόμβα Βενιζέλου: Ο Σαμαράς καλύπτει τα κλεμμένα του Παπανδρέου με «παναθηναϊκάκια»!"

Leave a reply