Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ενοχλήθηκε από το «πήδημα» του Τσίπρα η Μαρία Σπυράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας βροντοφώναξε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο νησί των ιπποτών, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό λένε μερικοί. Λοιπόν ναι, ιδού η Ρόδος… και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Το… «πήδημα» φαίνεται ότι ενόχλησε την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, η οποία με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ δεν εστιάζει στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στα… «πηδήματα», αγνοώντας τις προτάσεις του κ. Τσίπρα για μια καλύτερη Ελλάδα, ενώ τολμά να λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «παίζει με τους Έλληνες» τη στιγμή που η χώρα μετρά χιλιάδες αυτοκτονίες ετησίως και η είναι ουραγός στο επίπεδο των μισθών και των συντάξεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ενοχλήθηκε από το «πήδημα» του Τσίπρα η Μαρία Σπυράκη"

Leave a reply