Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Η Στεφανίδου ξεσπά – «Θέλω να την βρίσω τη κυρία με το μαλλί–κουνουπίδι, αυτή την εμετική κυρία»




Όπως είναι γνωστό, η πρόεδρος της Λιθουανίας Ντάλια Γκριμπαουσκάουτε εκφράστηκε με σκληρά λόγια για την ελληνική κυβέρνηση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είπε μέσα από την εκπομπή «Μία» στο star: «Η κυρία αυτή είναι επιεικώς απαράδεκτη γιατί δεν επιτρέπεται να αποκαλείς ψεύτες την πολιτική ηγεσία μιας χώρας. Η κυρία αυτή μας ενοχλεί πάρα πολύ και μας θυμώνει γιατί μας προσβάλει ως έθνος. Με πολύ ψυχραιμία αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει λίγο να δούμε, να καταλάβουμε γιατί το κάνει αυτό, γιατί μας προσβάλλει έτσι;».
Και συνέχισε λέγοντας σε έντονο ύφος «Μας προσβάλλει γιατί είναι μια χώρα που ο κατώτατος μισθός είναι 232 ευρώ και η σύνταξη 242 ευρώ. Θα πρέπει να δούμε ότι αυτή η χώρα θα πρέπει αύριο να κληθεί να ψηφίσει υπέρ ενός νέου πακέτου στήριξης για τη χώρα μας, δηλαδή να μας δώσει δανεικά. Όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση, αλλά θέλουν να μας φάνε ζωντανούς που τολμάμε και διαμαρτυρόμαστε ότι οι δικές μας συντάξεις και μισθοί είναι χαμηλοί. Δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο ό,τι μας συμφέρει Ναι, αυτή τη στιγμή θέλω να την βρίσω αυτή την κυρία με το μαλλί – κουνουπίδι, αυτή την εμετική κυρία. Με κάνει έξαλλη, θέλω να βγω να την βρίσω. Από την άλλη, να καταλάβουμε, όμως, ποιός είναι ο λόγος που μας βρίζει».


πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Η Στεφανίδου ξεσπά – «Θέλω να την βρίσω τη κυρία με το μαλλί–κουνουπίδι, αυτή την εμετική κυρία»"

Leave a reply