Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Το ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ timing της προφητείας… «οι τούρκοι θα γνωρίζουν το μυστικό τρεις μέρες πριν»


«Οἱ Τοῦρκοι θὰ μάθουν τὸ μυστικὸ 3 μέρες γρηγορώτερα ἀπὸ τοὺς Χριστιανούς». ΠΗΓΗ: ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Σημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου.Τοῦ Στεργίου Σάκκου
Καθηγητοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
¨ Το Grexit, ένας άλλοτε θεωρητικός φόβος των ευρω-πεσσιμιστών, μπορεί πλέον να καταστεί πραγματικότητα

Βήμα προς βήμα πως θα πραγματοποιηθεί η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ περιγράφει η Wall Street Journal, μετά το τελεσίγραφο – σοκ των Ευρωπαίων ηγετών το βράδυ της Τρίτης πως ή η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε συμφωνία έως την Κυριακή 12 Ιουλίου με τους δανειστές της ή αποχωρεί οριστικά από την Ευρωζώνη.
Όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal, το Grexit, ένας άλλοτε θεωρητικός φόβος των ευρω-πεσσιμιστών, μπορεί πλέον να καταστεί πραγματικότητα.
Εάν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει με τους δανειστές της έως τις 12 Ιουλίου, μπορεί να φύγει από το ευρώ, παρά το γεγονός πως η δημιουργία της Ευρωζώνης προέβλεπε τη σύσταση ενός μη αναστρέψιμου ενιαίου νομίσματος.
Καθώς δεν υπάρχει ακριβής διαδικασία αποχώρησης μιας χώρας από το ευρώ – βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και των ευρωπαϊκών συνθηκών, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να προβλέψει πως ακριβώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.¨ 08/07/2015 – 03:10http://www.bankingnews.gr/


¨Τζακ Λιού προς ΕΕ: «Μην προκαλέσετε Grexit – Είναι γεωπολιτικό λάθος και κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία»

Ανήσυχος εμφανίζεται ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Τζακ Λιού με την προοπτική ενός Grexit μετά την Κυριακή καθώς αυτό σε συνδυσμό με την κινεζική χρηματιστηριακή κρίση θα αποτελέσει απειλή για την παγκόσμια οικονομία και θα καταστρέψει τους αμερικανικούς γεωπολιτικούς σχεδιασμούς καθώς θα η Ελλάδα θα αναζητήσει αλλού βοήθεια.


Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ ζήτησε διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ΔΝΤ στην έκθεσή του έχει δίκιο. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο.


Η κυβέρνηση Ομπάμα προειδοποιεί την Ευρώπη ότι αν επιτρέψει μια χρηματοπιστωτική και οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας θα ήταν γεωπολιτικό λάθος, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, όπως μεταδίδει το Reuters.


«Νομίζω ότι είναι άγνωστος ο κίνδυνος για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία … Νομίζω ότι είναι γεωπολιτικά λάθος.» είπε μιλώντας στο ινστιτούτο Brookings στην Ουάσινγκτον


¨Οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους σχέδια μέσα από αυτά όμως γίνεται το ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ¨ ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Μετά τα οικονομικά τεκταινόμενα έρχονται και τα γεωπολιτικά…

Μετά τι;

Το σχέδιο του ΘΕΟΥ να ανυψώσει την  νέα  Ρωμιοσύνη  στην πρωτεύουσα της την Κωνσταντινούπολη…


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
πηγη


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Το ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ timing της προφητείας… «οι τούρκοι θα γνωρίζουν το μυστικό τρεις μέρες πριν»"

Leave a reply